Sommige medewerkers zien een project niet — hoe komt dat?
Written By Leonard
Last updated About 2 months ago
Of een medewerker een project ziet, wordt bepaald door de autorisatierol die aan die medewerker is gekoppeld:
- Medewerkers met een rol die alle projecten mogen inzien, zien het volledige projectenoverzicht.
- Medewerkers met gelimiteerde toegang zien alleen de projecten waaraan ze direct zijn gekoppeld.
Hoe koppel je een medewerker aan een project?
- Open het project en scroll helemaal naar beneden.
- Zoek het kopje Team.
- Voeg hier de betreffende medewerker(s) toe.
Zodra een medewerker is toegevoegd aan het team van een project, is het project voor hen zichtbaar — ook als ze verder gelimiteerde rechten hebben.
De autorisatierollen zelf stel je in via Instellingen → Medewerkers.