Dubbele contacten of contactpersonen na synchronisatie met SnelStart

Written By Leonard

Last updated About 2 months ago

Dubbele contacten na een sync zijn soms het gevolg van kleine verschillen in spelling of e-mailadres. Je kunt dubbele contacten handmatig verwijderen via de contactpagina.

Zorg daarna dat het contact in SnelStart ook correct staat om herhaling te voorkomen. Wil je weten welke contacten gesynchroniseerd zijn, kijk dan naar de synchronisatie-indicator op de contactpagina.