Wordt de factuur opnieuw verstuurd als ik achteraf een herinneringsworkflow koppel?

Written By Leonard

Last updated About 2 months ago

Nee. De factuur wordt niet automatisch opnieuw verstuurd bij het koppelen van een workflow. Alleen de herinneringen die je handmatig triggert of die automatisch op basis van de datum-instelling worden verstuurd, gaan naar de klant.

Je kunt veilig een workflow achteraf koppelen aan een al verstuurde factuur.