Artikelen in een opname lijken opgeslagen maar verdwijnen na verlaten van het scherm

Written By Leonard

Last updated About 2 months ago

Er zijn twee opslaanknoppen in de opname: één voor de artikelen zelf, en één voor het sjabloon als geheel.

Nadat je artikelen hebt opgeslagen, moet je ook nog de sjabloon opslaan via de overkoepelende Opslaan-knop bovenin. Klik daarop om alles definitief op te slaan.